Mon - Sat 7:00 - 22:00    

Σχετικά

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

LORIUM IPSUM DOLOR SIT AMET, VEL NO VIDE ERROR SONET

Ο Αλέξανδρος Κάνδιας είναι προσωπικός γυμναστής. Πελάτες του είναι άνθρωποι που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους, να αποκτήσουν καλή φυσική κατάσταση και άτομα με προβλήματα υγείας.

Είναι ευρέως αναγνωρισμένος για την εξειδίκευση του στη λειτουργική προπόνηση και την αποκατάσταση της σπονδυλικής στήλης.  Η δέσμευση του να φέρνει αποτελέσματα στους πελάτες του, το πάθος του για την άσκηση, η απεριόριστη ενέργεια του, η όρεξη, το χαμόγελο, ο ενθουσιασμός και το χιούμορ του βοηθούν στην μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία που απολαμβάνουν οι πελάτες του.

Με μία λίστα διαφορετικών πελατών όπως οι μέθοδοι του, ο Αλέξανδρος δίνει έμφαση στην προπόνηση δύναμης με μεθόδους που τα αποτελέσματα τους μεταφέρονται άμεσα στην καθημερινότητα. Πολλοί άνθρωποι με μυοσκελετικά προβλήματα, με πόνους στην μέση, ηλικιωμένοι που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους με ασφάλεια και άτομα που θέλουν να καλυτερεύσουν την φυσική τους κατάσταση με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα έχουν ζητήσει την καθοδήγηση του Αλέξανδρου καθιστώντας τον ακρογωνιαίο λίθο για την αγωγή της υγείας τους.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

LORIUM IPSUM DOLOR SIT AMET, VEL NO VIDE ERROR SONET

ΣΠΟΥΔΕΣ

Ο Αλέξανδρος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου με δύο πτυχία Bachelor, το ένα Spécialité Éducation et motricité (Εκπαίδευση και Φυσική Αγωγή) και το άλλο Entraînement Sportif (Προπονητική στον Αθλητισμό). Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με σπουδαιότερα: την Αξιολόγηση της Λειτουργικής Κίνησης (Functional Movement Screen) (USA), την Αποκατάσταση της Μέσης (Building the Ultimate Back) (Canada) και την Θετική Προπονητική (Positive Coaching) (Scotland). Η διαρκής προσπάθεια του για μάθηση και βελτίωση του εαυτού του, τον έφερε στην Σκωτία όπου εργαζόταν και ταυτόχρονα έκανε σεμινάρια για να δημιουργεί πραγματικά τα καλύτερα προγράμματα προπόνησης για εσένα, διότι η ΣΩΣΤΗ και ΠΟΙΟΤΙΚΗ άσκηση είναι φάρμακο.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ως ποδοσφαιριστής ο Αλέξανδρος έχει αγωνιστεί σε πάνω από 300 επίσημους αγώνες με αρκετές ομάδες, με σπουδαιότερη τον Εθνικό Πειραιώς.

Έχει επίσης κληθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδος στο αναπτυξιακό κλιμάκιο της Εθνικής Νέων.

Ο Αλέξανδρος είναι αναγνωρισμένος ως ο προπονητής που μπορεί να τρέξει, να πηδήξει και να σηκώσει βάρη μαζί με τους ασκούμενους του για να τους ανεβάσει σε υψηλότερα επίπεδα και να τους κρατήσει υγιείς.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;

LORIUM IPSUM DOLOR SIT AMET, VEL NO VIDE ERROR SONET

Παρά το γεγονός ότι έχει γνώση σε μία ποικιλία θεμάτων γύρω από την προπόνηση και τον τρόπο ζωής, ο Αλέξανδρος ειδικεύεται στην εφαρμοσμένη εργοφυσιολογία και την βιομηχανική της σπονδυλικής στήλης, καθώς αυτά σχετίζονται με τον σχεδιασμό προγράμματος και την διορθωτική άσκηση.

Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να είναι το καλύτερο κομμάτι της ημέρας των πελατών του, έτσι εγγυάται σπουδαίες προπονήσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλάζοντας τις ζωές τους με ευχάριστο τρόπο.

Είσαι ήδη έτοιμος να δουλέψουμε μαζί;

Επικοινώνησε Μαζί Του
Πολλοί άνθρωποι έχουν ζητήσει την καθοδήγηση του Αλέξανδρου καθιστώντας τον ακρογωνιαίο λίθο για την αγωγή της υγείας τους.
Η διαρκής προσπάθεια του για μάθηση και βελτίωση του εαυτού του, τον καθιστά ικανό να δημιουργεί τα καλύτερα προγράμματα προπόνησης για εσένα, διότι η ΣΩΣΤΗ και ΠΟΙΟΤΙΚΗ άσκηση είναι φάρμακο.
Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να είναι το καλύτερο κομμάτι της ημέρας των πελατών του, έτσι εγγυάται σπουδαίες προπονήσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλάζοντας τις ζωές τους με ευχάριστο τρόπο.


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

“...Ξεκίνησα να ασκούμαι με τον Αλέξανδρο από τον Μάιο και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σταμάτησα να πονάω, το σώμα μου άρχισε πάλι να σφίγγει ενώ άρχισα να ανακτώ την ελαστικότητά μου. Πραγματικά σύντομα άρχισα να νιώθω διαφορετικός άνθρωπος.”

bloggs1Αναστάσιος Μπονιάκος - Ιατρός Ενδοκρινολόγος