Mon - Sat 7:00 - 22:00    

Υπηρεσίες

PERSONAL TRAINING ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Εξατομικευμένη προπόνηση στις ανάγκες και τους στόχους σου. Ένας από τους συχνότερους λόγους που οι άνθρωποι επιλέγουν προσωπική προπόνηση είναι για να χάσουν περιττό βάρος και να αποκτήσουν καλύτερη φυσική κατάσταση με ασφάλεια. Εάν ο στόχος σου είναι να μειώσεις το σωματικό σου λίπος και να αυξήσεις την μυϊκή σου μάζα μπορείς μαζί με τον Αλέξανδρο να το κάνεις. Θα σου δώσει κίνητρο και θα σε κρατήσει συγκεντρωμένο για την επίτευξη του στόχου σου. Εάν έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας ή τραυματισμό, ο Αλέξανδρος θα συνεργαστεί με τον γιατρό ή τον φυσικοθεραπευτή σου για να σχεδιάσει ένα ασφαλές και αποτελεσματικό πρόγραμμα.

Εάν δεν έχεις γυμναστεί ποτέ πριν στο παρελθόν, τότε το να ξεκινήσεις με τον Αλέξανδρο είναι το καλύτερο, το πιο αποτελεσματικό και ασφαλές. Θα σε εισάγει σε ένα απλό και αποτελεσματικό πρόγραμμα και σταδιακά θα χτίσεις μία βάση που θα σου δώσει την εμπιστοσύνη και την γνώση να πετύχεις.

Είσαι ήδη σε μια καλή φυσική και σωματική κατάσταση αλλά νιώθεις ότι έχεις κολλήσει και θες κάποια βοήθεια για να προχωρήσεις σε ένα ανώτερο επίπεδο; Ο Αλέξανδρος είναι η τέλεια λύση για να σου δώσει κίνητρο και να απογειώσει την προπόνηση σου.

Σε σύγκριση με όσα θα δείτε ή ήδη έχετε δει με τους περισσότερους γυμναστές, ο Αλέξανδρος είναι μοναδικός στην προσέγγιση του στο personal training. Δεν πρόκειται να συνταγογραφήσει έτοιμα προγράμματα ή προγράμματα που διάβασε σε ένα περιοδικό. Κρατάει τον εαυτό του στο υψηλότερο επίπεδο, περιορίζοντας τον αριθμό τον πελατών που αναλαμβάνει.

Δείτε πως θα ξεκινήσετε:

 Κλείνεις ένα ραντεβού μαζί του
Θα κάνετε την προπόνηση γνωριμίας που περιλαμβάνει: την αξιολόγηση λειτουργικής κίνησης, ένα ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις για το ιστορικό της γυμναστικής που έχεις κάνει στο παρελθόν, το ιστορικό των τραυματισμών και των στόχων σου και μετά θα σε προπονήσει.
Θα δημιουργήσει το πρόγραμμα που θα είναι το καταλληλότερο για εσένα βασισμένο στις ανάγκες, τις ικανότητες και τους στόχους σου.
Ξεκινάτε!

icon-4Title Here
Lorem ipsum dolor sit amet, vel no vide error sonet, nam eu tibique maluisset repudiare.

icon-5Title Here
Lorem ipsum dolor sit amet, vel no vide error sonet, nam eu tibique maluisset repudiare.

icon-6Title Here
Lorem ipsum dolor sit amet, vel no vide error sonet, nam eu tibique maluisset repudiare.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΗΣ

ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

Στον εξαιρετικά περίπλοκο κόσμο της αποκατάστασης της μέσης, όπου οι αντιφατικές συμβουλές μπορούν να σας αφήσουν να ελπίζετε για ίαση, ο Αλέξανδρος μπορεί να έχει την απάντηση. Χρησιμοποιεί μια μέθοδο βασισμένη στην επιστημονική έρευνα η οποία ξετυλίγεται για πάνω από 30 χρόνια σε χιλιάδες ασθενείς από όλα τα κοινωνικά στρώματα, συμπεριλαμβανομένων αθλητών κορυφαίου επιπέδου έως πολυάσχολες μητέρες και ηλικιωμένους.

Αυτό το σύστημα αξιολογεί τα μοτίβα κίνησης ενός τραυματισμένου ασθενούς, έτσι προσδιορίζεται η αιτία του πόνου και απομακρύνεται. Στη συνέχεια ακολουθείτε μια συνταγή κινήσεων με συγκεκριμένες ασκήσεις για την σταθεροποίηση της περιοχής της μέσης ώστε να απομακρυνθεί ο πόνος.

Πολλές μέθοδοι ισχυρίζονται ότι θα δυναμώσουν την περιοχή της κοιλιάς, ωστόσο οποιαδήποτε συνταγή ή μέθοδος μπορεί να είναι περισσότερο καταστροφική εάν δεν έχει εντοπιστεί η παθολογία της κίνησης.

Ο Αλέξανδρος χρησιμοποιεί ένα υπολογισμένο και αποδεδειγμένο σύστημα για να απολαμβάνεις την ζωή σου από εδώ και πέρα χωρίς πόνο. Θα καθοδηγηθείς στον εντοπισμό λάθος κινήσεων, την αφαίρεση τους και στην συνέχεια θα δουλέψετε σε μία σειρά από προοδευτικές ασκήσεις που θα συνταγογραφηθούν μόνο για εσένα.

ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ

Αξιολόγηση

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ

Προπόνηση γνωριμίας

ΤΡΙΤΟ ΒΗΜΑ

Καταρτισμός Προγράμματος

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ

Ανακάλυψε σήμερα τι λένε οι πελάτες μου για τη συνεργασία μας
“…Ξεκίνησα να ασκούμαι με τον Αλέξανδρο από τον Μάιο και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σταμάτησα να πονάω, το σώμα μου άρχισε πάλι να σφίγγει ενώ άρχισα να ανακτώ την ελαστικότητά μου. Πραγματικά σύντομα άρχισα να νιώθω διαφορετικός άνθρωπος.”

bloggs1Αναστάσιος ΜπονιάκοςΙατρός Ενδοκρινολόγος

“…Ο Αλέξανδρος προσέγγισε με σοβαρότητα και σεβασμό την πάθηση μου, ακολουθώντας ένα εντατικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα αποθεραπείας μέσω ήπιων ασκήσεων γυμναστικής αποφεύγοντας κάθε πιθανό τραυματισμό. Έφερε τα πιο θετικά αποτελέσματα στις κινήσεις του σώματός μου, χαρίζοντάς μου σωματική ευεξία και ψυχική ηρεμία.”

bloggs2Έφη ΧριστοφορίδουΣυνταξιούχος

“Αν ψάχνετε για άριστα αποτελέσματα στην μυϊκή και φυσική σας κατάσταση και συνάμα για έναν γυμναστή που είναι πρώτα από όλα άνθρωπος, ο Αλέξανδρος είναι ο personal trainer σας! Πέραν της εξειδίκευσης του να βοηθάει ανθρώπους με σκελετικά και μυϊκά προβλήματα, βοήθησε εμας και τον πατέρα μας να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα!!.”

bloggs3Οικογένεια Βασιλακάκη

Είσαι ήδη έτοιμος να δουλέψουμε μαζί;

Επικοινώνησε Μαζί Του
Πολλοί άνθρωποι έχουν ζητήσει την καθοδήγηση του Αλέξανδρου καθιστώντας τον ακρογωνιαίο λίθο για την αγωγή της υγείας τους.
Η διαρκής προσπάθεια του για μάθηση και βελτίωση του εαυτού του, τον καθιστά ικανό να δημιουργεί τα καλύτερα προγράμματα προπόνησης για εσένα, διότι η ΣΩΣΤΗ και ΠΟΙΟΤΙΚΗ άσκηση είναι φάρμακο.
Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να είναι το καλύτερο κομμάτι της ημέρας των πελατών του, έτσι εγγυάται σπουδαίες προπονήσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλάζοντας τις ζωές τους με ευχάριστο τρόπο.


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

“...Ξεκίνησα να ασκούμαι με τον Αλέξανδρο από τον Μάιο και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σταμάτησα να πονάω, το σώμα μου άρχισε πάλι να σφίγγει ενώ άρχισα να ανακτώ την ελαστικότητά μου. Πραγματικά σύντομα άρχισα να νιώθω διαφορετικός άνθρωπος.”

bloggs1Αναστάσιος Μπονιάκος - Ιατρός Ενδοκρινολόγος