ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ

Ονομάζομαι Αναστάσιος Μπονιάκος και είμαι ιατρός ενδοκρινολόγος. Λόγω των πολλών ωρών καθιστικής εργασίας που απαιτεί η δουλειά μου, είχα έντονους πόνους σε όλο μου το σώμα και είχα αρχίσει να ανησυχώ. Λόγω επίσης του απαιτητικού ωραρίου μου ήταν αδύνατο να πάω σε κάποιο γυμναστήριο. Γνώρισα τον κο Κάνδια μέσω κάποιου πολύ ευχαριστημένου συναδέλφου. Ξεκίνησα το personal training μαζί του και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σταμάτησα να πονάω, το σώμα μου άρχισε πάλι να σφίγγει ενώ άρχισα να ανακτώ την ελαστικότητα μου. Πραγματικά σύντομα άρχισα να νιώθω διαφορετικός άνθρωπος. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί με τις επιστημονικές του γνώσεις με βοήθησε να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα μου.

5/5

Αναστάσιος Μπονιάκος

Ενδοκρινολόγος

Ο Αλέξανδρος με βοήθησε πάρα πολύ να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε στον ώμο μου. Σε πολύ λίγο διαστήμα, το σώμα μου επανέκτησε τη δύναμή του. Επιπλέον με βοήθησε να χάσω κιλά με σωστό και υγειές τρόπο. Επαγγελματίας, συνεπής και πολύ στοχευμένος σε κάθε προπόνηση. Εξελίσσει τις γνώσεις του στο αντικείμενό του συνεχώς ώστε να προσφέρει όλο και πιο σύγχρονες υπηρεσίες

5/5

Ξένια Λυροπούλου​

Οικονομολόγος

Αν ψάχνετε για άριστα αποτελέσματα στην μυική και φυσική σας κατάσταση και συνάμα για έναν γυμναστή που είναι πρώτα από όλα άνθρωπος, ο Αλέξανδρος είναι ο personal trainer σας! Πέραν της εξειδίκευσης του να βοηθάει ανθρώπους με μυοσκελετικά προβλήματα, βοήθησε εμάς και τον πατέρα μας να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα!!! Γυμνάζοντας μας με στόχο να τερματίσουμε στον κλασσικό μαραθώνιο της Αθήνας. Σε ευχαριστούμε πολύ Αλέξανδρε!

5/5

Οικογένεια Βασιλακάκη

Επιχειρηματίες

Ο Αλέξανδρος είναι ένας άριστος επαγγελματίας που συνεχώς ψάχνει το καλύτερο για τους ασκούμενους που αναλαμβάνει . Εναλλαγές στο ασκησιολόγιο, ασφαλή κλιμάκωση της δυσκολίας και της έντασης ώστε ο ασκούμενος να ωφελείτε και ταυτόχρονα να μην τραυματίζετε . Η προπόνηση είναι πραγματικά εξατομικευμένη είτε πρόκειται για προετοιμασία για κάποιο άθλημα (εγώ και η σύζυγος μου που κάνουμε μαζί ασχολούμαστε με το ορεινό τρέξιμο και η ενδυνάμωση που μας κάνει μας βοήθα τα μέγιστα σε αυτό, αποφυγή τραυματισμών ,προετοιμασία για δυσκολότερα τερέν κτλ), είτε πρόκειται για αποκατάσταση από κάποιο αθλητικό ή μη τραυματισμό, είτε για κοινή ενδυνάμωση. Μέσα σε αυτό θα πρέπει να προστεθεί ο ήπιος χαρακτήρας του και η ανθρωπιστική άλλα και ταυτόχρονα επαγγελματική προσέγγιση .​

5/5

Γιώργος Χούλης

CEO

Πάσχω από οσφυαλγία από τα 22. Χρόνο με το χρόνο χειροτέρευα . Είχα δοκιμάσει τα πάντα. Φυσικοθεραπείες και φαρμακευτική αγωγή, αλλά μου προσέφεραν μόνο προσωρινή ανακούφιση. Έπρεπε να κάνω ενδυνάμωση, αλλά χρειαζόταν να μου δείξει κάποιος προκειμένου να μην τραυματιστώ. Έτσι μετά από ψάξιμο για personal trainer μου πρότειναν τον Αλέξανδρο. Φάνηκε από την αρχή πόσο γνωστής του αντικειμένου είναι. Μου έδειξε ασκήσεις που γυμνάζουν την μέση χωρίς να σου την επιβαρύνει. Επίσης δεν σε βάζει να κάνεις ασκήσεις για τις οποίες δεν είναι το σώμα σου έτοιμο να κάνει και αυτό δείχνει πόσο επαγγελματίας είναι. Ήμουν πολύ ανυπόμονος να προχωρήσουμε σε ποιο απαιτητικές ασκήσεις, αλλά δεν παρασύρθηκε. Έπρεπε να κάνω ένα βήμα την φορά. Μετά από 6 μήνες ασκήσεων με τον Αλέξανδρο έχω τεράστια διαφορά στην μέση μου. Την νιώθω ποιο δυνατή και οι πόνοι φύγανε. Εννοείται ότι χρειάζεται προσοχή αλλά με την ενδυνάμωση εξασφαλίζεις έναν ποιο δυνατό κορμό προκειμένου να αποφύγεις την επιδείνωση του προβλήματος και μελλοντικό χειρουργείο. Σας τον προτείνω διότι έκανε καλή δουλειά σε εμένα και προπαντός δεν τραυματίστηκα. Δυστυχώς όταν έχεις πρόβλημα πρέπει να προσέχεις και να βρεις κάποιον που να γνωρίζει. Ο Αλέξανδρος είναι επαγγελματίας και προπάντων ένας πολύ καλός άνθρωπος.

5/5

Χρήστος Ξενικάκης

Ναυτιλιακά

Στο παρελθόν έκανα πολλές επισκέψεις σε ειδικούς ορθοπεδικούς ιατρούς λόγω αφόρητων πόνων από δυσκαμψία στα χέρια, στην πλάτη, στη μέση και στους γοφούς. Δυστυχώς όμως τα αποτελέσματα προσπαθειών δεν ήταν θετικά και συνήθως η όποια θεραπεία δεν είχε διάρκεια. Σύντομα βρισκόμουν στην ίδια κατάσταση, χωρίς ανακούφιση. Ο Αλέξανδρος προσέγγισε με σοβαρότητα και σεβασμό την πάθηση μου, ακολουθώντας ένα εντατικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα αποθεραπείας μέσω ήπιων ασκήσεων γυμναστικής αποφεύγοντας κάθε πιθανό τραυματισμό. Έφερε τα πιο θετικά αποτελέσματα στις κινήσεις του σώματος μου, χαρίζοντας μου σωματική ευεξία και ψυχική ηρεμία. Το χαμόγελο εμφανίστηκε και πάλι στα χείλη μου ξεχνώντας τους συνεχείς φριχτούς πόνους. Τώρα ζω μια ανθρώπινη ζωή!

5/5

Έφη Χριστοφορίδου

Μοδίστρα

Εξαιρετικός στην δουλειά του ως personal trainer, έμπειρος και συστηματικός. Είδα πολύ σημαντική βελτίωση στους χρόνιους πόνους της μέσης και του αυχένα μου, αποτέλεσμα των ορθοπεδικών προβλημάτων και πολύωρης καθιστικής δουλειάς. Τέλος, το personal training μαζί του είναι πάντα ευχάριστη, καθώς μιλάμε και γελάμε πολύ! Συστήνω τον Αλέξανδρο ανεπιφύλακτα!

5/5

Κατερίνα Δουζένη

Διευθύντρια Marketing

Τρομερός επαγγελματίας ο Αλέξανδρος! Σε κάνει με έναν ξεχωριστό τρόπο να αγαπήσεις την γυμναστική αλλά και το σώμα σου. Μοναδικός άνθρωπος! Δεν έχω λόγια. Best of the best!​

5/5

Δημήτρης Σερέτης

Σώματα Ασφαλείας

Εξαιρετικός personal trainer και επαγγελματίας. Χρησιμοποιεί σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους για σωματική άσκηση, ισσοροπία και well-being. Σοβαρός άνθρωπος με ήθος και αρετές. Προνόμιο η θετική του διάθεση και το έξυπνο χιούμορ του.

5/5

Ελένη Χριστοφορίδου

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Γνωρίζω τον Αλέξανδρο 4 χρόνια και θα ήθελα να αναφέρω κάποια σχόλια. Πρόκειται για έναν personal trainer εξαιρετικά καταρτισμένο και έμπειρο στο αντικείμενο της εργασίας του. Έχοντας πρόβλημα με το γόνατο μου με βοήθησε στην ταχεία ανάρρωση μου. Επίσης πρόκειται για άνθρωπο που διακρίνεται για την ηθική του και τον άρτιο επαγγελματισμό του, τον οποίο και θα σύστηνα ανεπιφύλακτα!!!

5/5

Έλενα Δελβενακιώτη

Ιδιωτική Υπάλληλος

Εξαιρετικός personal trainer με γνώσεις και άρτια τεχνική κατάρτιση αλλά και εξαιρετικός άνθρωπος, ευγενέστατος κι ευχάριστος. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

5/5

Ιωάννης Γιαννόπουλος

Ναυτιλιακά

Personal Trainers μπορεί να βρει κάποιος σήμερα παρά πολλούς, ιδιαίτερα με την δυνατόττητα που παρέχουν τα social media. Θεωρώ ότι το μείγμα των γνώσεων και των δυνατοτήτων του Αλέξανδρου είναι δύσκολο έως σπάνιο να πετύχει κάποιος να το βρει. Είναι σοβαρός στην δουλειά του, με συγκεκριμένους στόχους και καθαρά αποτελέσματα. Η ειδοποιός διαφορά του: η εκγύμναση σώματος και πνεύματος. Με βοήθησε αρκετά και συνεχίζει να με βοηθά χτίζοντας μαζί μου μία νέα αντίληψη περί εκγύμνασης σώματος και διατροφής γενικότερα.

5/5

Κυριάκος Μουτσάκης

Ιδιωτικός Υπάλληλος
en_USEN