PERSONAL TRAINER

RESULTS-DRIVEN PERSONAL TRAINING

YOUR JOURNEY TO SUCCESS: ENCOURAGED EVERY STEP, MOTIVATED EVERY DAY

SERVICES

PERSONAL TRAINING​

Εξατομικευμένη προπόνηση στις δικές σου ανάγκες, δυνατότητες και στόχους. Θα σε καθοδηγώ σε όλη την διάρκεια των ασκήσεων με συνεχή επίβλεψη στην τεχνική και τον τρόπο εκτέλεσης τους. Ακόμη θα έχεις υποστήριξη και παρακίνηση σε όλη την διάρκεια της προπόνησης.

ONLINE PERSONAL TRAINING​

Δημιουργία εξατομικευμένου προγράμματος και συνεχής υποστήριξη εξ αποστάσεως. Επικοινωνούμε μέσω email και τηλεφώνου. Αλλάζουμε οτιδήποτε δεν σου ταιριάζει στο πρόγραμμα και οποιαδήποτε αποροία έχεις την συζητάμε. 

VIRTUAL PERSONAL TRAINING

Εξ’ αποστάσεως γυμναστική με όλα τα πλεονεκτήματα του personal training. Συνεχής live καθοδήγηση, διόρθωση τεχνικής και υποστήριξη από την άνεση του σπιτιού σου.

ABOUT ME

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ: ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΟΣΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ

Το ταξίδι μου για να γίνω personal trainer ξεκίνησε παρατηρώντας τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στην προσπάθειά τους να πετύχουν τους στόχους τους. Ο σκοπός μου είναι να είμαι δίπλα σου, να σε καθοδηγώ και να σε στηρίζω. Γι’ αυτό δημιουργώ εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης (personal training) έτσι ώστε μαζί να πετύχουμε τους στόχους σου.

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΟΥ: ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΟΥ, Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ

Συνδυάζω την επιστημονική μου γνώση με την εμπειρία μου για να δημιουργήσω εξατομικευμένα προγράμματα που προσφέρουν εγγυημένα αποτελέσματα. Επίσης στόχος μου είναι η γυμναστική να είναι όχι μόνο αποτελεσματική, αλλά και ευχάριστη. Με την καθοδήγηση και την υποστήριξή μου, θα έχεις όρεξη και κίνητρο σε κάθε προπόνηση.

Διστάζεις να ξεκινήσεις; Είτε είσαι αρχάριος, είτε έμπειρος θα δημιουργήσω ένα εξατομικευμένο πλάνο, προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες και στόχους.μπορούμε να το πετύχουμε μαζί με τον τρόπο ταιριάζει στην καθημερινότητα σου είτε διά ζώσης, είτε online.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΜΠΝΕΕΙ

Η έμπνευση μου προέρχεται από τους περισσότερους από 200 ανθρώπους που έχω βοηθήσει να κατακτήσουν τους στόχους τους. Είτε θέλεις να βελτιώσεις την υγεία σου, είτε να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου, είτε να νιώθεις στα καλύτερα σου, είμαι εδώ να σε βοηθήσω να τα καταφέρεις.

ALEXANDER KANDIAS (BSC) PERSONAL TRAINER

personal training

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η δική σου επιτυχία είναι και δική μου! Γι' αυτό, δίνω προτεραιότητα στους στόχους σου και σχεδιάζω ένα πρόγραμμα προπόνησης ειδικά για σένα, βασισμένο στις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους. Μαζί θα δεις πραγματικά αποτελέσματα που θα διαρκέσουν. Θα είμαι δίπλα σου σε κάθε βήμα, παρακολουθώντας την πρόοδό σου, προσαρμόζοντας το πρόγραμμα όπου χρειάζεται, και γιορτάζοντας κάθε μικρή και μεγάλη νίκη!

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ & ΕΜΠΕΙΡΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Έχοντας βαθιά γνώση της επιστήμης της άσκησης και πολυετή εμπειρία, σου προσφέρω εξειδικευμένη καθοδήγηση και υποστήριξη που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. Παρακολουθώ συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις, ώστε η προπόνησή σου να είναι πάντα αποτελεσματική και ασφαλής.

ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΡΟ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Θα είμαι ο πιο πιστός σου σύμμαχος! Μαζί, θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και θα φτάσεις στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου. Πιστεύω σε ένα θετικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον, όπου θα νιώθεις άνετα, με αυτοπεποίθηση και κίνητρο να πετύχεις ό,τι ονειρεύεσαι.

GOALS WE CAN ACHIEVE TOGETHER

ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΙΠΟΥΣ

Θέλεις να χάσεις κιλά και να νιώθεις πιο άνετα με το σώμα σου; Είμαι εδώ να σε βοηθήσω να πετύχεις πραγματικό αποτέλεσμα.

ΜΥΪΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ανέπτυξε ένα δυνατό και γυμνασμένο σώμα με την πιο επιστημονική μέθοδο που υπάρχει.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΟΥ

Η υγεία σου είναι το πιο σημαντικό δώρο! Ας δουλέψουμε μαζί για να τη βελτιώσουμε και να ευχαριστηθείς την ζωή στο έπακρο!

CLIENT REVIEWS

I started personal training with Alexander and within a short period of time my pain dissapear, my body started to look better again and I started to regain my flexibility. Really soon I started to feel like a different person. I thank him very much because with his scientific knowledge he helped me to make my daily life better...

5/5

ΔΡ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΟΝΙΑΚΟΣ

ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ

Alexander helped me a lot to deal with a problem that appeared in my shoulder. Very quickly my body regained its strength. In addition, he helped me to lose weight in a proper and healthy way. Professional, consistent and very focused in every workout. He develops his knowledge of his subject constantly and trains you with...

5/5

ΞΕΝΙΑ ΛΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Αν ψάχνετε για άριστα αποτελέσματα στην μυική και φυσική σας κατάσταση και συνάμα για έναν γυμναστή που είναι πρώτα από όλα άνθρωπος, ο Αλέξανδρος είναι ο personal trainer σας! Βοήθησε εμάς και τον πατέρα μας να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα!!! Γυμνάζοντας μας με στόχο να τερματίσουμε στον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας όπου…

5/5

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ​
elEL